Vaša košarica je prazna.

Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja

Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge tvrtke Ira Commerce d.o.o., prihvaćate u potpunosti ovdje navedena pravila i uvjete korištenja. Molimo Vas da uvjete korištenja svakako pročitate i poštujete, jer ćete u protivnom, zbog nepoštivanja istih, snositi posljedice propisane zakonom, odnosno ovim ugovorom. Ukoliko se ne slažete s pravilima i uvjetima korištenja ovih stranica, nemojte ih koristiti.

Kontakt podaci prodavatelja :

Ira Commerce d.o.o.

Bana Jelačića 20, 21204 Dugopolje

OIB:04881568165

E-mail: info@iracommerce.hr

Telefon: +385 21 656-011

Mobitel: 098 396 8519

Definicija kupca

Kupac može biti fizička i pravna osoba. Fizička osoba treba biti starija od 18 godina, osobe mlađe od 18 godina mogu kupovati u našoj web trgovini pod nadzorom roditelja ili staratelja. Pravna osoba treba imati registriranu djelatnost kod nadležnog trgovačkog suda ili obrtničke komore. Svaki kupac prilikom narudžbe dužan je ostaviti točne osnovne osobne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i usluge.

Promjena uvjeta korištenja

Ira Commerce d.o.o. zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi. Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena na stranici nije ispravna ili je u međuvremenu promijenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. Ira Commerce d.o.o. se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na našoj web stranici. Ira Commerce d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda. Slike su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog proizvoda. Uloženo je mnogo truda za točni prikaz svake stavke, no usprkos tome mogu se pojaviti male varijacije. Sve mjere su okvirno navedene i reprodukcija boja je točna onoliko koliko to dopuštaju fotografski i izdavalački procesi. Imajte na umu da može biti varijacije u bojama ovisno o kalibraciji i postavkama pojedinih ekrana. Svi artikli ovise o raspoloživosti. Obavijestiti ćemo Vas, čim je prije moguće, ako roba koju ste naručili nije dostupna.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 10. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda i/ili usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

Ira Commerce d.o.o.

Bana Jelačića 20, 21204 Dugopolje

OIB:04881568165

E-mail: info@iracommerce.hr

Telefon: +385 21 656-011

Mobitel: +385 99 267 8227

Prigovore kupaca smatramo apsolutnim prioritetom, stoga ćemo na iste nastojati odgovoriti u žurnom roku, a najkasnije 15 dana od dana zaprimanja dopisa na našu adresu. Prigovore čuvamo u elektronskom ili pismenom  obliku najmanje godinu dana.

Zaštita autorskih prava

Ira Commerce d.o.o. je vlasnik autorskih prava, idejnog i izvedbenog projekta kao i svih softverskih aplikacija na ovim stranicama. Sve fotografije, kao i svi tekstualni materijali vlasništvo su Ira Commerce d.o.o., te bez znanja i pismenog pristanka nije dozvoljeno kopiranje i/ili korištenje informacija istaknutih na ovim stranicama u ine komercijalne svrhe. Sva prava su pridržana. Korištenjem ovog web site-a se izričito obvezujete da podatke i informacije, a posebice fotografije i tekstove, kao i bilo koje druge materijale u vlasništvu Ira Commerce d.o.o. nećete koristiti u zakonom zabranjene ili ovim uvjetima nedopuštene radnje ili svrhe.

KUPNJA

Proizvodi se naručuju dodavanjem željenog proizvoda u košaricu i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručene proizvode možete platiti uplatnicom, virmanom ili e-bankarstvom te pouzećem. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku te ćemo u dogovoru s Vama isporučiti zamjenski artikl ili ćemo u dogovoru s Vama navedeni artikl maknuti iz narudžbe. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici.

AKCIJE I POPUSTI

Akcije istaknute na našim web stranicama, ne vrijede u našim ostalim trgovinama i obratno, osim ako je drukčije navedeno.

PRAVA I OBVEZE POTROŠAČA

Prava kupca su definirana Zakonom o zaštiti potrošača (https://www.zakon.hr/z/193/Zakon-o-za%C5%A1titi-potro%C5%A1a%C4%8Da). Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu Ira Commerce d.o.o. za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i Ira Commerce d.o.o., a prema uvjetima prodaje navedenim u ovom Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem Ira Commerce d.o.o. Web Shop-a uz plaćanje odgovarajuće naknade (cijene toga proizvoda). Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega te Interneta.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu Ira Commerce d.o.o.

Na jedan od slijedećih načina :

  • odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao registrirani korisnik Ira Commerce d.o.o. Web Shop-a,
  • odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao gost korisnik Ira Commerce d.o.o. Web Shop-a.

1)      U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.

2)       Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.

3)      Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, Ira Commerce d.o.o. zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

4)      Registracijom (koja uključuje plaćanje usluge) smatra se da je sklopljen Ugovor između Ira Commerce d.o.o. i korisnika kao kupca.

5)      Ugovor stupa na snagu po izvršenoj registraciji korisnika, odnosno od dana kada korisnik prihvati ponudu za sklapanje takvog Ugovora.

6)      Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga.

Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena.
Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Ira Commerce d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Ira Commerce d.o.o., Bana Josipa Jelačića 20, 21204 Dugopolje) ili elektroničkom poštom na marketing@iracommerce.hr, info@iracommerce.hr u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na sljedećem linku: Obrazac za jednostrani raskid ugovora.

U slučaju sklapanja ugovora o kupoprodaji, rok započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed. Ako je jednom narudžbom potrošač naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj strani određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Ira Commerce d.o.o. zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca, Ira Commerce d.o.o. može izvršiti nakon primitka vraćene robe. Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Ira Commerce d.o.o. Bana Josipa Jelačića 20, 21204 Dugopolje, Hrvatska, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je tvrtci Ira Commerce d.o.o., uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona +385 21 656-011 info@iracommerce.hr  kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe. Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

______________________________________________________________________________________________________________

Svježe cvijeće

Zakon o zaštiti potrošača regulira otkazivanje narudžbe.
Za većinu proizvoda otkazivanje narudžbe nije moguće, ali ako narudžbu otkažete prije početka rada, rado ćemo Vam udovoljiti zahtjevu. Otkazivanje narudžbe regulirano je Zakonom o zaštiti potrošača. Narudžba se može otkazati samo prije početka izrade proizvoda.

Zadržavamo pravo storniranja narudžbe i naplate iste ukoliko narudžba nije u skladu s uvjetima poslovanja. Ukoliko Ira commerce nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će i obavijestiti kupca proizvoda telefonski ili e-mailom za eventualnu kupnju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda.

Ukoliko ste iz nekog razloga nezadovoljni našim proizvodom ili uslugom, molimo Vas da nam se odmah obratite e-mailom, telefonski ili pismeno.

Pravo na reklamaciju korisnik stječe ukoliko:

1) naručeni proizvodi nisu isporučeni po uputama iz narudžbe

2) naručeni proizvodi ne odgovaraju izabranima

3) kvaliteta isporučenih proizvoda ne odgovara standardima.

Sukladno čl.8 st.2 Zakona o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

Ira Commerce d.o.o.

ili

na e-mail: info@iracommerce.hr. Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Način plaćanja preko WEB narudžbe (SVJEŽE CVIJEĆE) : VIRMAN/Internet bankarstvo ili kartično plaćanje.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA SVJEŽE CVIJEĆE  !