Vaša košarica je prazna.

Umjetno cvijeće za groblje

Cvijeće za groblje

Umjetno cvijeće za groblje se nosi za sprovode, blagdan Svih svetih, Božić i ostale blagdane i godišnjice.

Na svijetu postoji milijun različitih vrsta cvijeća, ali se neko cvijeće nosi i koristi samo za određene prilike. Tradicijski se na grobove naših pokojnika nose aranžmani i lampioni. Iako neki vjeruju da to cvijeće ništa ne znači, narodne predaje govore drukčije. U našoj ponudi pronaći ćete najvjernije umjetno cvijeće za groblje pomoću kojega možete i sami izraditi predivne aranžmane za groblje, a također u ponudi imamo i već gotove aranžmane od umjetnog cvijeća. Na linku: https://www.iracommerce.hr/nadgrobne-dekoracije možete pronaći posude i vaze za aranžiranje, kao i ostali materijal potreban za izradu aranžmana. 

Najčešće cvijeće koje se nosi na groblje je: krizanteme, ruže, orhideje, margarete itd. Ovo su biljke koje se najčešće nalaze u aranžmanima za Sve svete. Krizantema ima posebnu simboliku jer predstavlja žaljenje, prolaznost i žaljenje, a posebno je zanimljivo to što cvjeta isključivo u doba studenoga. Žute krizanteme predstavljaju ljubav, a bijele iskrenost. Žuta boja cvijeća je ona koja budi osjećaj sreće i radosti te je simbol prijateljstva. Bijela boja cvijeća označava čistoću, mir i simbol je nevinosti, duhovnosti i svetosti. Narančasti buketi predstavljaju energiju i toplinu. Ružičaste boje cvijeća za groblje predstavljaju otmjenost, mladost, nevinost i sreću. Crvena boja simbolizira strast, ljepotu i hrabrost. 

 Cvjetni aranžmani za groblje klasičan su način na koji se većina ljudi pozdravlja s preminulim poznanicima, prijateljima, kolegama ili bliskim osobama. U našoj web shop ponudi, uz umjetno cvijeće i cvjetne aranžmane pronađite još i razne vijence te ruže i latice. Nudimo raznovrsno cvijeće za groblje, raznolikih boja I veličina. U našim cvjećarnicama aranžmani za groblje mogu biti napravljeni i po Vašim željama.

Umjetno cvijeće za groblje - galerija

Umjetno cvijeće za groblje 1 Aranžman za groblje 1 Umjetno cvijeće za groblje 2 Aranžman za groblje 2 Umjetno cvijeće za groblje 3 Aranžman za groblje 3 Umjetno cvijeće za groblje 4 Aranžman za groblje 4 Umjetno cvijeće za groblje 5 Aranžman za groblje 5 Umjetno cvijeće za groblje 6 Aranžman za groblje 6 Umjetno cvijeće za groblje 7 Aranžman za groblje 7 Umjetno cvijeće za groblje 8 Aranžman za groblje 8 Umjetno cvijeće za groblje 9 Aranžman za groblje 9 Umjetno cvijeće za groblje 10 Aranžman za groblje 10 Umjetno cvijeće za groblje 11 Aranžman za groblje 11 Umjetno cvijeće za groblje 12 Aranžman za groblje 12 Umjetno cvijeće za groblje 13 Aranžman za groblje 13