Vaša košarica je prazna.

Načini plaćanja

Cijene su maloprodajne izražene u Eurima (€ - EUR) s uključenim PDV-om.

Plaćanje  je moguće:

  • pouzećem po primitku paketa
  • virmanom (tvrtke)
  • opća uplatnica ili internet bankarstvo
  • online kartično plaćanje

PLAĆANJE POUZEĆEM PO PRIMITKU PAKETA

Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, nakon zaprimljene narudžbe te potvrde iste, pošiljku ćemo uputiti na vašu kontakt adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača, dužni ste platiti otkupninu u vrijednosti naručenih artikala s uračunatim PDV-om + iznosom troškova dostave.

PLAĆANJE VIRMANOM (TVRTKE)

Nakon obavljene narudžbe, a unutar 24 sata poslati ćemo vam ponudu putem email-a koji ste naznačili prilikom narudžbe. Naručenu robu plaćate po ponudi u roku od 24 sata, a po primitku uplate naručena roba biti će poslana na vašu adresu.

PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM

Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 24 sata od trenutka narudžbe te ćemo istu otpremiti nakon što banka provede nalog. U poziv na broj potrebno je navesti broj narudžbe, a plaćanje se vrši na HR5324020061100629653 otvoren kod Erste&Steiermarkische Bank d.d.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

Na stranici WSPay *WSPay - Web Secure Payment Gateway - Sigurni sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu* odaberite vrstu kreditne kartice kojom plaćate i unesite tražene podatke. Kad potvrdite kupnju, vidjeti ćete potvrdu o svojoj narudžbi koja će biti poslana na vašu e-mail adresu. WSPay sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos. Radi vaše zaštite WSPay sustav ne dopušta nam naplatu većeg iznosa od autoriziranog niti uvid u broj vaše kreditne kartice.

Mogućnosti plaćanja :

  • jednokratno plaćanje putem Diners, Discover, Maestro, Mastercard i Visa karticama
  • plaćanje na 12 rata Diners, Maestro i Visa(MB+) karticama Erste banke

*Minimalni iznos za obročno plaćanje Maestro i Visa  karticama je 26.54 €.

SVJEŽE CVIJEĆE

Način plaćanja aranžmana od svježeg cvijeća isključivo Virman/Internet bankarstvo ili kartično plaćanje.