Vaša košarica je prazna.

Projekt dekoriranja "2X TJEDNO", Zagreb

Predstavljamo projekt uređenja studija za rekreaciju samo za žene  - 2X TJEDNOu Zagrebu. 2X TJEDNO donosi personalizirani program rekreacije i mršavljenja putem pametnih sprava za vježbanje. Želimo vam pokazati kako smo ga uspjeli urediti i koji je bio glavni cilj suradnje s vlasnicom gospođom Ivanom Ciprić.

"Moje zanimanje za rad s vama potaknuto je mojim posjetom vašoj cvjećarnici u Avenue Mallu. Primijetila sam kako je prostor dobro uređen i svidjeli su mi se cvjetni aranžmani. Zbog toga sam došla do IRE jer mi je interijer bio fascinantan i predivan. Htjela sam saznati tko je to radio kako bih angažirala istu osobu za naš prostor i aranžmane, pa sam kontaktirala vašeg dekoratera iz IRA Interijeri i započeli smo suradnju.Zadovoljna sam širinom izbora i ljepotom vaših umjetnih biljaka. Čini mi se da su vrlo kvalitetne i izgledaju jako realistično.
Čim smo postavili aranžmane, jedna gospođa je rekla da je vidjela slične dekoracije u Avenue Mallu, te da ste prepoznatljivi. Imate dobar smjer na tržištu.
Prostor sada izgleda predivno, ispunjeno, elegantno i profinjeno. Htjela sam postići atmosferu bogatstva i luksuza. S posljednjom rundom aranžmana stvarno je sve lijepo zaokruženo. Moja inspiracija bio je lokal koji ste radili - "Osam Grama". Kad smo s kolegom posjetili taj kafić, rekli smo "wow, i mi želimo tako". Htjeli smo postići dojam bogatstva i raskošnosti. Nakon postavljanja aranžmana, sve izgleda odlično i jako sam zadovoljna. "

Objavite svoj komentar